Cukinia faszerowana pieczarkami i mięsem z kruszonką

231 kliknięć
26.07.2017
blog: Wanilia i Kardamon

Przepis: Cukinia faszerowana pieczarkami i mięsem z kruszonką

Sezon na cukinię w pełni. Faszerowana pieczarkami i mielonym mięsem z chrupiącą parmezanową kruszonką to propozycja na smaczny letni obiad, lub opcja na pozbycie się nadmiaru cukinii z ogródka. W tej wersji jest bardzo smaczna i łatwa do przygotowania. Jedna tylko uwaga-gdy mamy małą cukinię omijamy etep podpieczenia w piekarniku, w tym przypadku nadziewamy surową i zapiekamy, starsze sztuki lepiej zapiec. Polecam. Składniki: ...

DODANO DO 2 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    biniek.j
    biniek.j Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie z sercem
    Pieczarki faszerowane z grilla

    Pieczarki faszerowane z grilla 2608