Cytrynowa pierś z kurczaka z gruszką i karmelizowanymi orzeszkami pinii podana na sałacie.

124 kliknięcia
18.05.2014
blog: Definicja smaku

Przepis: Cytrynowa pierś z kurczaka z gruszką i karmelizowanymi orzeszkami pinii podana na sałacie.

Sałatki z kurczakiem bardzo często u mnie goszczą na moim talerzu i to za każdym razem w innym wydaniu. Tym razem wykorzystałam pierś z kurczaka  marynowaną w cytrynie, bazylii i oliwie truflowej. Do tego soczyste gruszki i chrupiące orzeszki, a na koniec ciepły grillowany Ser. Sałatka jest zaskakująca i naprawdę pyszna! SKŁADNIKI: (2-3 porcje) 1 pierś z kurczaka ze skórką 1 gruszka 100 gram sera podpuszczkowego do grillowania...

Zobacz także przepisy na:

    Oli Przegryzam
    Oli Przegryzam Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Przegryzam
    Sopot: Pelican

    Sopot: Pelican 22

    Oli Przegryzam
    Oli Przegryzam Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Przegryzam
    Sopot: Pelican

    Sopot: Pelican 25

    Oli Przegryzam
    Oli Przegryzam Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Przegryzam
    Sopot: Pelican

    Sopot: Pelican 13

    Oli Przegryzam
    Oli Przegryzam Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Przegryzam
    Sopot: Pelican

    Sopot: Pelican 25

    Oli Przegryzam
    Oli Przegryzam Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Przegryzam
    Sopot: Pelican

    Sopot: Pelican 9

    Beata
    Beata Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Magazyn Kuchenny
    Przekąski z krakersów na imprezę

    Przekąski z krakersów na imprezę 2610 @

    Tomek Lach
    Tomek Lach Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Zajadam.pl
    Karmelizowane gruszki

    Karmelizowane gruszki 4796