Cytrynowo-miętowe pulpeciki

19 kliknięć
02.06.2016
blog: Black Plate

Przepis: Cytrynowo-miętowe pulpeciki

Składniki: Przygotowanie: Do mięsa (słn lub k) dodać namoczoną bułkę (k), szczyptę kurkumy (g), jajko (sł),startą skórkę z cytryny (o), łyżeczka mięty suszonej (o), szczypta soli (słn), nie cała łyżka posiekanego koperku (k), szczyptę kurkumy (g), szczyptę kminku mielonego (sł), szczyptę pieprzu (o), szczyptę soli (słn) i łyżeczkę soku z cytryny (k). Mąkę (k) wysypać na talerzyk, dodać szczyptę kurkumy (g) i obtaczać małe pulp...

Zobacz także przepisy na:

    gotujzkasia
    gotujzkasia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotuj z Kasią
    Lód cytrynowo-miętowy

    Lód cytrynowo-miętowy 50

    Gaska Malwinka
    Gaska Malwinka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gąska Malwinka
    Nalewka cytrynowo - miętowa

    Nalewka cytrynowo - miętowa 4566

    patusia
    patusia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smak mojej kuchni
    Cytrynowe pulpeciki

    Cytrynowe pulpeciki 259

    black.plate
    black.plate Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Black Plate
    Cytrynowo-miętowe pulpeciki

    Cytrynowo-miętowe pulpeciki 19