Czerwony ryż z jarmużem, cukinią i ziołowym tofu

21 kliknięć
18.08.2016
blog: Kuchnia Wschodu

Przepis: Czerwony ryż z jarmużem, cukinią i ziołowym tofu

Czerwony ryż z jarmużem, cukinią i ziołowym tofu | Kuchnia Wschodu Kuchnia Wschodu Orientalna kuchnia dla każdego. « Smażone krewetki z warzywami Czerwony ryż z jarmużem, cukinią i ziołowym tofu ugotowany na sypko czerwony ryż; waga ryżu przed ugotowaniem – 100 g 1 łyżka oleju rzepakowego 1 czerwona cebula kawałek (ok 2 cm) świeżego imbiru, drobno posiekanego lub startego na tarce 3-4 suszone grzyby shiitake 2 ząbki czosnku, d...

Zobacz także przepisy na:

    Tyna
    Tyna Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    In cooking we trust
    Zbożowa

    Zbożowa 239

    natalis
    natalis Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    zdrowi na co dzień
    Sałatka

    Sałatka 387

    magda_1308
    magda_1308 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Łycha smaków
    Ryż z marynowanym tofu

    Ryż z marynowanym tofu 295

    wegefaza
    wegefaza Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    wegefaza
    Kotlety jaglane z jarmużem i tofu

    Kotlety jaglane z jarmużem i tofu 206