Delikatny karp panierowany w migdałach

249 kliknięć
20.12.2013
blog: Pojechana Kuchnia

Przepis: Delikatny karp panierowany w migdałach

Czy wiecie, że znaczna część stawów karpiowych w Polsce powstała jeszcze w średniowieczu, co przekłada się także na tradycję hodowli karpia. Karp jest też rybą najdłużej hodowaną w słodkiej wodzie w Europie. Wigilia natomiast jest chyba jedynym dniem, w którym karp króluje na naszych stołach. Karp w migdałach to nieco bardziej elegancka wersja tradycyjnie smażonej ryby. Prosta, smaczna i efektowna. Składniki karp sól biały pie...

Zobacz także przepisy na:

    http//asiawkuchni.blogspot.com
    http//asiawkuchni.blogspot.com Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Aśka Gotuje
    KARP ...

    KARP ... 1819

    Nina
    Nina Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Nina w kuchni
    Wigilijny karp smażony

    Wigilijny karp smażony 1557

    aczp
    aczp Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Z pamiętnika piekarnika
    Karp w szarym sosie

    Karp w szarym sosie 578

    Anyzkowo
    Anyzkowo Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Anyżkowo
    Karp w  migdałach

    Karp w migdałach 208

    BonAppetitMalgorzata
    BonAppetitMalgorzata Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Bon Appetit Malgorzaty
    Karp w galarecie

    Karp w galarecie 10026

    Codogara
    Codogara Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    codogara
    Karp wigilijny

    Karp wigilijny 1475

    ullinek
    ullinek Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Qchnia Uli
    Karp smażony w migdałach

    Karp smażony w migdałach 82

    @Piniata
    @Piniata Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kulinarna Piniata
    Karp w migdałach

    Karp w migdałach 1417