Dodatek śmietany do fasolki nadaje jej całkiem nowego , lekko kwaśnego smaku , czosnek zaś go podkręca i nadaje charakteru.

8 kliknięć
18.06.2015
blog: SzczyptaChili

Przepis: Dodatek śmietany do fasolki nadaje jej całkiem nowego , lekko kwaśnego smaku , czosnek zaś go podkręca i nadaje charakteru.

Fasolka szparagowa z bułką tartą i śmietaną Składniki: 0,5 kg. żółtej fasolki szparagowej 2 ząbki czosnku 100g. masła 82% 1 szklanka bułki tartej 200 ml. śmietany 18% sól , pieprz cukier Przygotowanie: Z fasolki szparagowej odciąć końce , umyć. Fasolkę ugotować na miękko z dodatkiem soli i cukru. W między czasie ząbki czosnku przecisnąć przez praskę. Na patelni rozgrzać masło , przesmażyć parę sekund czosnek a następnie dodać ...

Zobacz także przepisy na:

    mojetworyprzetwory
    mojetworyprzetwory Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    MojeTworyPrzetwory
    Fasolka konserwowa

    Fasolka konserwowa 1263

    iwa643
    iwa643 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    MojaKuchniaMalutka
    Lekka fasolowa w razówce

    Lekka fasolowa w razówce 61

    sweet cherimoya
    sweet cherimoya Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    sweet cherimoya
    Przerwa w nadawaniu

    Przerwa w nadawaniu 123

    zbysiowa
    zbysiowa Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Takie tam pichcenie
    Lekko kwaśna fasolka

    Lekko kwaśna fasolka 69