Dorsz pod grzybową kruszonką

84 kliknięcia
13.03.2017
blog: Poezja-smaku

Przepis: Dorsz pod grzybową kruszonką

Dorsz pod grzybową kruszonką to proste danie rybne, które można bez problemu przygotować dzień wcześniej, a upiec przed podaniem. Charakterystyczna grzybowa kruszonka jest chrupiąca, przez co świetnie kontrastuje z delikatną rybą. Lepsza jest zdecydowanie na świeżej kajzerce, ale w jej zastępstwie można użyć po prostu tartej bułki. Dorsza najlepiej podać na delikatnym puree – można zrobić tradycyjne ziemniaczane, ale z daniem ...

Zobacz także przepisy na:

    spiekłarodem
    spiekłarodem Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    spiekłarodem
    dorsz pod ziołową kruszonką

    dorsz pod ziołową kruszonką 346

    AnkaGotuje
    AnkaGotuje Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    AnkaGotuje.pl
    Smażony dorsz

    Smażony dorsz 9832

    posmakujto!
    posmakujto! Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    posmakujto!
    Dorsz pieczony pod kruszonką

    Dorsz pieczony pod kruszonką 53

    zwami
    zwami Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    M od kuchni
    PIECZONY DORSZ W ZIOŁACH

    PIECZONY DORSZ W ZIOŁACH 8217

    natalia.r
    natalia.r Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Poezja-smaku
    Dorsz pod grzybową kruszonką

    Dorsz pod grzybową kruszonką 84