DORSZ W CYTRYNOWEJ PANIERCE

1852 kliknięcia
11.09.2013
blog: coolandminty

Przepis: DORSZ W CYTRYNOWEJ PANIERCE

Dorsz to delikatna ryba o zwartym białym miąższu. Nietłusta i neutralna w smaku idealnie nadaje się do różnorakiego przyrządzania. Według mnie najlepiej podawć ją z różnymi panierkami, które doskonale zabezpieczają kruchą rybę przed rozpadnięciem podczas smażenia. Oto jedna z moich propozycji. Polecam. SKŁADNIKI na 2 porcje: RYBA 400 g filetów z dorsza sól morska,  pieprz czarny i ziołowy 2 łyżki soku z cytryny PANIERKA 1/2 sz...

Zobacz także przepisy na:

    Anyzkowo
    Anyzkowo Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Anyżkowo
    Dorsz w cytrynowej panierce

    Dorsz w cytrynowej panierce 481

    Ivon
    Ivon Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Waniliowo mi
    Dorsz w chrupiącej piwnej panierce

    Dorsz w chrupiącej piwnej panierce 900

    Pyza
    Pyza Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smaczna Pyza
    Dorsz cytrynowy panierowany, smażony

    Dorsz cytrynowy panierowany, smażony 2694

    PrzepisyJoli
    PrzepisyJoli Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Przepisy Joli
    DORSZ W CYTRUSOWEJ PANIERCE

    DORSZ W CYTRUSOWEJ PANIERCE 286

    patusia
    patusia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smak mojej kuchni
    Ryba w cytrynowej panierce

    Ryba w cytrynowej panierce 1807

    aniamat
    aniamat Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    coolandminty
    DORSZ W CYTRYNOWEJ PANIERCE

    DORSZ W CYTRYNOWEJ PANIERCE 1852