Drożdżowe pierogi z kapustą i grzybami do barszczu

114 kliknięć
21.11.2014
blog: Gospodyni Miejska

Przepis: Drożdżowe pierogi z kapustą i grzybami do barszczu

Drożdżowe pierogi z kapustą i grzybami do barszczu... Pyszne na ciepło i na zimno. Idealne do barszczu czerwonego. Z nadzieniem z kiszonej kapusty i suszonych grzybów leśnych. Oprószone aromatycznym kminkiem. Polecam! Składniki: Ciasto: Farsz: Dodatkowo: Sposób przygotowania: SMACZNEGO! Uwagi do przepisu: Źródło przepisu: Wielkie Żarcie.

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    Codogara
    Codogara Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    codogara
    Pieczone pierogi drożdżowe z grzybami

    Pieczone pierogi drożdżowe z grzybami 1916