Duszony fenkuł (koper włoski)

9973 kliknięcia
13.12.2013
blog: Gotuję i zjadam

Przepis: Duszony fenkuł (koper włoski)

I kolejny dodatek do dania głównego. Duszony fenkuł ma zaskakujący smak. Składniki: fenkuł oliwa sól Przygotowanie: Pokrójcie koper włoski dość drobno. Duście w rondlu z grubym dnem na oliwie przez kilka minut. Doprawcie szczyptą soli. Jeśli nie lubicie zapachu i smaku surowego kopru włoskiego - to śmiało - po uduszeniu traci posmak anyżu. 

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    kocila
    kocila Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gruba Jadzia
    Kurczak grillowany z fenkułem

    Kurczak grillowany z fenkułem 691

    latosiowy-dom
    latosiowy-dom Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    latosiowy-dom
    Koper włoski duszony

    Koper włoski duszony 48

    AnkaGotuje
    AnkaGotuje Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    AnkaGotuje.pl
    Fenkuł (koper włoski)

    Fenkuł (koper włoski) 955

    R'n'G Kitchen
    R'n'G Kitchen Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gregorhspeed w kuchni
    Fenkuł orientalnie

    Fenkuł orientalnie 1687

    belgia od kuchni
    belgia od kuchni Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    belgia od kuchni
    Koper włoski po nicejsku

    Koper włoski po nicejsku 3532

    mufinka79
    mufinka79 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    kuchnia na obcasach
    Schab duszony z fenkułem

    Schab duszony z fenkułem 803

    Kluczyk
    Kluczyk Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotuję i zjadam
    Duszony fenkuł (koper włoski)

    Duszony fenkuł (koper włoski) 9973