Dziewiętnasty numer dolnośląskiego magazynu kulinarnego KOCIOŁ

27 kliknięć
06.03.2018
blog: Gotuj z Kasią

Przepis: Dziewiętnasty numer dolnośląskiego magazynu kulinarnego KOCIOŁ

Uwaga, uwaga – przywołujemy wiosnę! Endywia, radicchio, rukola, roszponka, rzymska, lodowa, masłowa – wystąp. Sałaty, będziecie teraz rządzić na naszych talerzach. A wspierać was będzie biały ser, dzięki któremu udowodnimy, że nawet z tak klasycznym składnikiem może być lekko, łatwo i przyjemnie. W następnej kolejności na stół zapraszamy dzieci. Tak, tak, na stół. Wszystkie ręce i nogi na pokład. Przygotowaliśmy dla Was jedzen...

Zobacz także przepisy na:

    laura
    laura Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Cafe Babilon
    PASTA Z JAJEK

    PASTA Z JAJEK 37