Farfalle z warzywami i olejem sezamowym

79 kliknięć
21.08.2014
blog: Smacznie i kolorowo - mój kulinarny świat

Przepis: Farfalle z warzywami i olejem sezamowym

Kocham makaron! Mogę go jeść na śniadanie, obiad i kolację. Jest uniwersalny, bo można go jeść ze wszystkim - na słodko, słono ostro. Dzisiejsza moja propozycja jest dobra zarówno na obiad jak i kolację. Smakuje wyśmienicie i nie jest skomplikowana w przygotowaniu ani pracochłonna. Olej sezamowy, który dodałam do warzyw

Zobacz także przepisy na:

    akruka
    akruka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smacznie Mi
    Warzywa z patelni

    Warzywa z patelni 3877

    plaszka
    plaszka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    płaszkowo
    Smażony chiński makaron z warzywami

    Smażony chiński makaron z warzywami 3946