Fasolka szparagowa konserwowa

2363 kliknięcia
02.08.2012
blog: Smak Zdrowia

Przepis: Fasolka szparagowa konserwowa

    Składniki: fasolka szparagowa (żółta, zielona, płaska) przyprawy (liście laurowe, gorczyca, ziele angielskie, pieprz czarny ziarnisty, kwiat kopru, czosnek) Zalewa: 2 szklanki octu (0,5l) woda (5l) cukier (150g) 5 łyżeczek soli       Przygotowanie: Fasolkę myjemy, odrywamy końce. W dużym garnku gotujemy wodę z 1 łyżką soli, fasolkę wrzucamy na wrzątek i gotujemy - 5 minut od ponownego zagotowania się wody. Następnie wodę o...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    De-Serek
    De-Serek Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    De-Serek
    Sałatka z fasolką szparagową

    Sałatka z fasolką szparagową 1675

    Tygrysica
    Tygrysica Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Tygryskowa kuchnia
    Zupa z fasolki szparagowej

    Zupa z fasolki szparagowej 6808

    mojetworyprzetwory
    mojetworyprzetwory Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    MojeTworyPrzetwory
    Fasolka konserwowa

    Fasolka konserwowa 1284

    Smak Zdrowia
    Smak Zdrowia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smak Zdrowia
    Fasolka szparagowa konserwowa

    Fasolka szparagowa konserwowa 2363