Fasolka zapiekana z jarmużem i krewetkami

74 kliknięcia
30.05.2015
blog: Follow The Taste

Przepis: Fasolka zapiekana z jarmużem i krewetkami

Składniki (na około 2 porcje): Przyprawy: Przygotowanie: Piekarnik nagrzewamy do 200 stopni. Krewetki możemy użyć surowe (szare) lub ugotowane (różowe), mrożone należy koniecznie rozmrozić wcześniej. Krewetki skrapiamy sokiem z cytryny, oprószamy lekko solą oraz słodką i ostrą papryką. Odstawiamy na chwile. Fasolka: Można użyć takiej już gotowej z puszki, polecam jednak taką ugotowaną samemu (al dente!). Taką fasolkę wykładamy...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    Sprawdzona Kuchnia
    Sprawdzona Kuchnia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Sprawdzonakuchnia
    Sałatka letnia

    Sałatka letnia 518

    żarcie bez spinki
    żarcie bez spinki Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Żarcie bez spinki
    Zapiekana ryba

    Zapiekana ryba 3866

    Joaska
    Joaska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    królestwo garów
    spis rzeczy

    spis rzeczy 2927

    jestsmak
    jestsmak Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Jest Smak
    DANIA OBIADOWE

    DANIA OBIADOWE 4976