Faszerowana pierś z indyka (zielona)

5761 kliknięć
15.01.2012
blog: Kuchnia Doroty

Przepis: Faszerowana pierś z indyka (zielona)

DOSKONAŁE. Ja dodałam odrobinę czosnku do farszu. Zrobiłam na swoje imieniny i wszystkim smakowało. Uważam, że z ziolami mozna eksperymentować, ale koperek i pietruszka są super. Ciekawe jakby smakowało z dodatkiem szczypiorku, albo dymki. Pewnie też doskonale. Dla mnie bardzo inspirujący przepis. Na pewno skorzystam z niego wiele razy. Dziękuję i Pozdrawiam OdpowiedzUsuń

Zobacz także przepisy na:

    KuchniaDoroty.pl
    KuchniaDoroty.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia Doroty
    Pierś z indyka faszerowana

    Pierś z indyka faszerowana 11865

    annalyskawa79
    annalyskawa79 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    to jest pyszne
    Faszerowany udziec z indyka

    Faszerowany udziec z indyka 7589

    Koper
    Koper Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    W koperkowej kuchni
    Dania mięsne

    Dania mięsne 1322

    Anika1
    Anika1 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Domowa kuchnia Aniki
    Faszerowana pierś z indyka

    Faszerowana pierś z indyka 7847