Filet drobiowy nadziewany wędzoną słoniną w cieście francuskim

18 kliknięć
15.04.2018
blog: Gotowanie jest łatwe

Przepis: Filet drobiowy nadziewany wędzoną słoniną w cieście francuskim

filety drobiowe 2 szt 1 op ciasta francuskiego sól pieprz oregano oliwa czosnek niedźwiedzi wędzona słonina ok 50 g ewentualnie boczek żółty ser ok 50 g jajko do smarowania Filety nacinamy poprzecznie 7-8 razy. Słoninę lub boczek kroimy na cienkie plasterki i tak samo żółty ser. W nacięci wkładamy po kawałeczku sera i słoniny, układamy je na kwadracie ciasta francuskiego, posypujemy przyprawami, i skrapiamy oliwą,  ciasto dook...

DODANO DO 3 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    tofka
    tofka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    para w kuchni
    Słonina wędzona

    Słonina wędzona 10927

    Krokodyl
    Krokodyl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pomarańcza
    Warsztaty "Dary lasu" - dziczyzna

    Warsztaty "Dary lasu" - dziczyzna 618

    luna19
    luna19 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie jest łatwe
    Alfabetyczny spis przepisów

    Alfabetyczny spis przepisów 6548

    alaaa
    alaaa Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Ala piecze i gotuje
    Mięsa

    Mięsa 982

    luna19
    luna19 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie jest łatwe
    Alfabetyczny spis treści

    Alfabetyczny spis treści 1649