Francuskie paluszki z solą i kminkiem

209 kliknięć
13.04.2013
blog: Kuchnia domowa Ani

Przepis: Francuskie paluszki z solą i kminkiem

Bardzo udany eksperyment z ciastem francuskim. Polecam, bo to całkiem fajna i szybka do przygotowania przekąska. Składniki: 1 ciasto francuskie sól gruboziarnista kminek 1 jajko Sposób przygotowania: 1. Ciasto francuskie rozwinąć, wyciąć paski o szerokości 1,5 cm. 2. Każdy pasek posmarować jajkiem, posypać solą gruboziarnistą i kminkiem. 3. Piec na złoto w 180 st. C. Smacznego!!!

Zobacz także przepisy na:

    obżarciuch
    obżarciuch Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Obżarciuch
    Słone paluszki z kminkiem

    Słone paluszki z kminkiem 3801

    sklorek
    sklorek Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pyry na Gaz
    Ekspresowe paluchy serowe

    Ekspresowe paluchy serowe 126

    BabciaGotuje:)
    BabciaGotuje:) Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    UwagaBabciaGotuje
    Paluszki Francuskie

    Paluszki Francuskie 661

    annaz
    annaz Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia domowa Ani
    Przepisy na słodkości

    Przepisy na słodkości 7879

    smaknawspak
    smaknawspak Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smak na Wspak
    Paluszki z ciasta francuskiego

    Paluszki z ciasta francuskiego 286

    joanna30
    joanna30 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smakołyki Asi
    Paluchy francuskie z parmezanem

    Paluchy francuskie z parmezanem 94