Gołąbki czyli kapusta faszerowana

547 kliknięć
15.02.2013
blog: Kuchnia Doroty

Przepis: Gołąbki czyli kapusta faszerowana

Gołąbki czyli kapusta faszerowana Danie niezwykle proste, ale dość pracochłonne. Z podanych niżej składników, wyszło mi 15 średniej wielkości gołąbków. Mamy więc, naprawdę masę jedzenia. Przechowywane w lodówce i odgrzewane, z każdym dniem, są coraz lepsze.  Wiele osób, zamiast dużej ilości bułki dodaje do mięsnego farszu ugotowany ryż. Ja nigdy tego nie robię, stąd w przepisie dość duża ilość pieczywa. Dzięki bułce mięso jest...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    AZgotuj
    AZgotuj Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    AZgotuj
    Kapusta faszerowana gołąbki bez mięsa

    Kapusta faszerowana gołąbki bez mięsa 752

    Dorota Smakuje
    Dorota Smakuje Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Dorota Smakuje
    Gołąbki z młodej kapusty

    Gołąbki z młodej kapusty 167

    Anyzkowo
    Anyzkowo Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Anyżkowo
    Gołąbki z kapusty włoskiej

    Gołąbki z kapusty włoskiej 6964