Gołąbki z bulgurem, fetą i oliwkami

84 kliknięcia
22.10.2013
blog: Silver Teaspoon

Przepis: Gołąbki z bulgurem, fetą i oliwkami

Gdy byłam małą dziewczynką nie przepadałam za gołąbkami. Jeśli już się zdecydowałam je zjeść, najczęściej odkładałam kapusty na bok i wyjadałam farsz polany sosem pomidorowym. Najwidoczniej trafiłam kiedyś na twarde liście. Sposobem na ten mankament jest użycie włoskiej kapusty, która ma delikatniejszy smak i liście zdecydowanie szybciej stają się miękkie. Nadzienie gołąbków ma intensywny smak dzięki słonej fecie i oliwkom. Dl...

Zobacz także przepisy na:

    baaaraneeek
    baaaraneeek Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    ALBA
    Gołąbki bez zawijania

    Gołąbki bez zawijania 15836

    marta-gotuje.pl
    marta-gotuje.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    marta-gotuje.pl
    Proste greckie gołąbki

    Proste greckie gołąbki 130

    Nina
    Nina Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Nina w kuchni
    Gołąbki zawijane w liście botwinki

    Gołąbki zawijane w liście botwinki 136

    Kuchnia Tomka
    Kuchnia Tomka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia Tomka
    SAŁATKA SZOPSKA z Bułgarii

    SAŁATKA SZOPSKA z Bułgarii 29