Górka cielęca z grillowanym serem kozim, aronią i kozakami na dyniowym puree

166 kliknięć
20.02.2015
blog: The Edge of Taste

Przepis: Górka cielęca z grillowanym serem kozim, aronią i kozakami na dyniowym puree

Górkę cielęcą w tym wydaniu przygotowywałem w Slow Food Bistro. Danie jest dosyć pracochłonne, ale stosunkowo proste i idealnie nada się na fajny obiad, czy kolację. Niestety ilość naczyń do zmywania będzie ogromna:) Składniki: Puree z dynii Przygotowanie Rozgrzej piekarnik z termoobiegiem do 200 st C. Dynię należy obrać i pokroić w kostkę, następnie doprawić solą oraz pieprzem, skropić oliwą i posypać posiekaną szałwią. Tak p...

Zobacz także przepisy na:

    gotujzkasia
    gotujzkasia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotuj z Kasią
    Ale kozak!

    Ale kozak! 735

    Dzi
    Dzi Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    karmelowy.pl
    Puree z kalafiora i koziego sera

    Puree z kalafiora i koziego sera 80

    Joaska
    Joaska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    królestwo garów
    spis rzeczy

    spis rzeczy 2923

    zewa
    zewa Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Ewa w kuchni
    Sos z czerwonych kozaków

    Sos z czerwonych kozaków 1035

    malgos
    malgos Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Minta Eats
    Grillowana kukurydza z kozim serem

    Grillowana kukurydza z kozim serem 58