Górka cielęca z pikantnymi kurkami, tagliatelle z pora i sosem rukolowym

867 kliknięć
18.09.2013
blog: Mięsożecy

Przepis: Górka cielęca z pikantnymi kurkami, tagliatelle z pora i sosem rukolowym

Składniki: Cielęcina: Cielęcina jest jednym z tych mies które nie potrzebują wiele kombinacji aby dobrze smakowały. Dlatego proponujemy zamarynować kotleciki jedynie w soli, pieprzu, posiekanym czosnku i liściu laurowym. Całość zostawić na noc w lodowce. Przed smażeniem wyjąc cielaka z lodówki aby doprowadzić go do temperatury pokojowej. Smażyć na bardzo gorącej patelni przez ok. 2-3 minuty, zmieniając stronę smażenia co 15-20...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    MamaBartka
    MamaBartka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Moja Kuchnia
    tagliatelle z kurkami

    tagliatelle z kurkami 707

    baby-w-kuchni
    baby-w-kuchni Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    BaBy w kuchni
    Tagliatelle z kurkami

    Tagliatelle z kurkami 457

    Konewka
    Konewka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Raptor na głodzie
    Tagliatelle z kurkami w sosie

    Tagliatelle z kurkami w sosie 209

    siłasmaku
    siłasmaku Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Siłasmaku
    Tagliatelle z kurkami i boczkiem

    Tagliatelle z kurkami i boczkiem 464