Gotowanie kaszy jaglanej

198 kliknięć
27.02.2015
blog: Jadłopisalnia

Przepis: Gotowanie kaszy jaglanej

Istnieje nieskończona ilość powodów, żeby włączyć kaszę jaglaną do codziennego jadłospisu. Nie zawiera glutenu, nie uczula, jest lekkostrawna i bardzo odżywcza. Warto jest gotować większą ilość kaszy i do 3 dni przechowywać w lodówce by móc wykorzystać ją do przygotowania śniadań, obiadów, podwieczorków, zarówno w wersji słodkiej jak i wytrawnej. Inne propozycje na dania z kaszą jaglaną:     Składniki: 1 porcja kaszy 2 porcje ...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    Smak Zdrowia
    Smak Zdrowia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smak Zdrowia
    Kotlety z kaszy jaglanej

    Kotlety z kaszy jaglanej 4900

    Sylwia Saute.pl
    Sylwia Saute.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Saute.pl
    Kasza jaglana – Jak gotować?

    Kasza jaglana – Jak gotować? 303

    krysek76
    krysek76 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    UgotujmyCos.pl
    jak gotować kaszę jaglaną

    jak gotować kaszę jaglaną 82

    obżarciuch
    obżarciuch Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Obżarciuch
    Ciasto czekoladowe z kaszy jaglanej

    Ciasto czekoladowe z kaszy jaglanej 4868

    kamilagro
    kamilagro Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Vegazone
    Jak gotować kaszę jaglaną?

    Jak gotować kaszę jaglaną? 89

    magdasad
    magdasad Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Jadłopisalnia
    Gotowanie kaszy jaglanej

    Gotowanie kaszy jaglanej 198