Gruszki na zimno do deserów lub mięs

503 kliknięcia
05.10.2013
blog: Anyżkowo

Przepis: Gruszki na zimno do deserów lub mięs

Gruszki na zimno do deserów lub mięs Gruszki są świetnym dodatkiem do mięs lub deserów. Miękkie możesz podawać z lodami lub zaserwować do pasztetów czy pieczonego mięsa. Składniki : 6 gruszek 400g cukru sok z 2 cytryn 3 gwiazdki anyżu 1 kora cynamonu 3 łyżki octu winnego Przygotowanie : Gruszki obierz ze skórki. Do garnka wlej wodę, sok z cytryny, ocet oraz wrzuć przyprawy. Zagotuj. Włóż gruszki i gotuj na małym ogniu 30-40 mi...

Zobacz także przepisy na:

    zjedz_mnie
    zjedz_mnie Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    zjedz_mnie
    Na deser gruszki

    Na deser gruszki 525

    mufinka79
    mufinka79 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    kuchnia na obcasach
    Dynia w occie

    Dynia w occie 10298

    mężczyzna-gotuje
    mężczyzna-gotuje Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Mężczyzna gotuje
    Gruszki w occie

    Gruszki w occie 1914

    Babciagramolka
    Babciagramolka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Buniabaje w kuchni
    Pochrzaniona gruszka

    Pochrzaniona gruszka 248

    Est-Ouest
    Est-Ouest Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Est-Ouest
    Gruszki w karmelu

    Gruszki w karmelu 932

    Krysia
    Krysia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kocioł i garnek
    Borówka z gruszką i miodem

    Borówka z gruszką i miodem 661

    Anyzkowo
    Anyzkowo Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Anyżkowo
    Gruszki na zimno do deserów lub mięs

    Gruszki na zimno do deserów lub mięs 503