Grzanki z „tuńczykową” pastą ze słonecznika

49 kliknięć
11.07.2017
blog: food²

Przepis: Grzanki z „tuńczykową” pastą ze słonecznika

Pozostając w temacie oszukanych „ryb” (po wegańskim sushi), przedstawiam Wam „tuńczykową” pastę ze słonecznika. Zaserwowana na chrupiących grzankach z ulubionymi warzywami nie ma sobie równych! W ogóle uważam, że słonecznik to idealna baza do wszelkich past kanapkowych. W połączeniu z dynią, czy suszonymi pomidorami jest wręcz uzależniający. W wersji „tuńczykowej” za rybny smak odpowiadają: pasta miso, olej lniany i wędzona pa...

Zobacz także przepisy na:

    Nina
    Nina Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Nina w kuchni
    Pasta ze slonecznika i rukoli

    Pasta ze slonecznika i rukoli 288

    Sprawdzona Kuchnia
    Sprawdzona Kuchnia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Sprawdzonakuchnia
    Pasta ze słonecznika

    Pasta ze słonecznika 480

    Just a SALAD
    Just a SALAD Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Just a SALAD
    ZIOŁOWY KAMUFLAŻ

    ZIOŁOWY KAMUFLAŻ 48

    Just a SALAD
    Just a SALAD Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Just a SALAD
    TUŃCZYKOWA PASTA

    TUŃCZYKOWA PASTA 20

    Gary Barbary
    Gary Barbary Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    gary barbary
    pasta z bakłażana (kukbuk)

    pasta z bakłażana (kukbuk) 1350

    Nina
    Nina Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Nina w kuchni
    Pasta ze słonecznika i rukoli

    Pasta ze słonecznika i rukoli 357