gulasz wołowy na czerwonym winie z pieczarkami i marynowanymi cebulkami

271 kliknięć
16.02.2013
blog: Do garów marsz

Przepis: gulasz wołowy na czerwonym winie z pieczarkami i marynowanymi cebulkami

     Idealny na niedzielny obiad... Wymaga może 30 min pracy i paru godzin leżakowania w piekarniku... Lubię takie rozwiązania... Mięso rozpuszcza się w ustach, marynowane cebulki wzbogacają smak... Do tego ciemny, winny sos i pyszne puree z musztardą francuską... Dla mnie prawdziwa uczta... Dla Amore - który akceptuje tylko kurczaka - także (ku mojemu zdziwieniu)... Spróbujcie, zdecydowanie warto! Można trochę poeksperymentow...

Zobacz także przepisy na:

    zamieszaj
    zamieszaj Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    ugotuj mi
    Gulasz z mięsa jelenia

    Gulasz z mięsa jelenia 6010

    Bar(a)bara
    Bar(a)bara Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Bar(a)barawkuchni
    Gulasz wieprzowy z szybkowaru

    Gulasz wieprzowy z szybkowaru 7457

    yorki
    yorki Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    My man's kitchen
    Beef Bourguignon

    Beef Bourguignon 166

    Codogara
    Codogara Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    codogara
    Gulasz wołowy

    Gulasz wołowy 1368

    Kinia87
    Kinia87 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kultura Kulinarna
    Wołowina w porto

    Wołowina w porto 109

    luna19
    luna19 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie jest łatwe
    Alfabetyczny spis przepisów

    Alfabetyczny spis przepisów 6615

    kwirlejka
    kwirlejka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    ciastko z dziurką
    Boeuf bourguignon

    Boeuf bourguignon 41

    luna19
    luna19 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie jest łatwe
    Alfabetyczny spis treści

    Alfabetyczny spis treści 1659

    Joaska
    Joaska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    królestwo garów
    spis rzeczy

    spis rzeczy 2923