Gulasz z indyka II .

2686 kliknięć
01.07.2013
blog: Jusia gotuje ...

Przepis: Gulasz z indyka II .

Gulasz z indyka II . Lubię indycze mięso. Jest idealne do sosów, robi się miękkie dość szybko i jest  naprawdę smaczne. Dziś kolejny gulasz z indyka, tym razem z selerem naciowym i fasolką szparagową :)   Składniki :  * 500 g  mięsa indyczego,  * 1 cebula,  * 2 ząbki  czosnku,  * 1 marchewka,  * 4 kawałki selera naciowego, * 5 pieczarek,  * 1/2 szklanki  groszku,  * 1/2 szklanki fasolki szparagowej,  * 2 łyżki natki pietruszki...

DODANO DO 8 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    annakuklinska
    annakuklinska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    mojeprzepisy-ania
    Gulasz z indyka z warzywami

    Gulasz z indyka z warzywami 20481

    jedzonko.tv
    jedzonko.tv Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    jedzonko.tv przepisy z filmami
    gulasz z indyka

    gulasz z indyka 1541

    Lamma
    Lamma Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    ToSmakuje
    Gulasz z udźca indyka

    Gulasz z udźca indyka 9452

    Aga & TalerzPokus.tv
    Aga & TalerzPokus.tv Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    TalerzPokus.tv
    Gulasz z indyka

    Gulasz z indyka 842

    Jusia
    Jusia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Jusia gotuje ...
    Gulasz z indyka.

    Gulasz z indyka. 1497

    Bożena
    Bożena Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Moje domowe kucharzenie
    Gulasz z indyka

    Gulasz z indyka 1256

    najsmaczniejsze
    najsmaczniejsze Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    najsmaczniejsze.pl
    Gulasz z indyka

    Gulasz z indyka 1517

    Krys
    Krys Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia u Krysi
    Gulasz z indyka

    Gulasz z indyka 3234

    jestsmak
    jestsmak Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Jest Smak
    Gulasz z indyka

    Gulasz z indyka 683

    Jusia
    Jusia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Jusia gotuje ...
    Gulasz z indyka.

    Gulasz z indyka. 1191

    Jusia
    Jusia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Jusia gotuje ...
    Gulasz z indyka II .

    Gulasz z indyka II .  2686