Jagnięcina pieczona z rozmarynem i tymiankiem cytrynowym

764 kliknięcia
07.03.2015
blog: Netka w kuchni

Przepis: Jagnięcina pieczona z rozmarynem i tymiankiem cytrynowym

Składniki : 1 kawałek świeżej jagnięciny (u mnie 0.750 kg- half leg (polowa nogi, w wolnym tłumaczeniu)  sl zwykła jodowana sl cytrynowa morska  pieprz 2 gałązki rozmarynu 2 gałązki tymianku cytrynowego  4 ząbki czosnku woda Jagnięcinę umyć, osuszyć papierowym ręcznikiem.  Ułożyć ząbki czosnku oraz gałązki tymianku cytrynowego wraz z gałązkami rozmarynu. Naczynie przykryć folią i wstawić do lodówki na całą noc. Następnego dnia...

Zobacz także przepisy na:

    Netka
    Netka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Netka w kuchni
    CHANFANA DE BORREGO

    CHANFANA DE BORREGO 110

    Kamila
    Kamila Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    ogrody babilonu
    grillowana jagnięcina

    grillowana jagnięcina 2525

    mk27
    mk27 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    MK gotuje
    Zioła w kuchni

    Zioła w kuchni 237