Jajka w sosie jogurtowo - majonezowym

125 kliknięć
09.04.2013
blog: Łowca Smaku

Przepis: Jajka w sosie jogurtowo - majonezowym

SKŁADNIKI: - 4 jajka - 2 łyżki jogurtu typu greckiego - 2 łyżki majonezu - sól - kawałek papryki czerwonej i szczypiorek do dekoracji SPOSÓB WYKONANIA: Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać ze skorupek i przeciąć na pół. Jogurt wymieszać z majonezem i posolić do smaku. Sos wlać do niskiej salaterki i ułożyć w nim połówki jajek. Udekorować papryką i szczypiorkiem według własnego pomysłu.

Zobacz także przepisy na:

    madzia2
    madzia2 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Madzia Gotuje
    Jajka z sosem majonezowym

    Jajka z sosem majonezowym 172

    Bullio
    Bullio Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Bullio
    Surówka z białej kapusty z sosem jogurtowo-majonezowym

    Surówka z białej kapusty z sosem... 23

    madzia2
    madzia2 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Madzia Gotuje
    Jajka i majonezowy sos

    Jajka i majonezowy sos 328

    madzia2
    madzia2 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Madzia Gotuje
    Jajka w sosie majonezowym

    Jajka w sosie majonezowym 560

    panimagoga
    panimagoga Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smaki ogrodu
    SAŁATKA WARSTWOWA Z JAJKIEM

    SAŁATKA WARSTWOWA Z JAJKIEM 729