JAK GRZYBY – TO TYLKO NA MAŚLE!

4053 kliknięcia
02.10.2015
blog: cieszsiesmakiem.pl

Przepis: JAK GRZYBY – TO TYLKO NA MAŚLE!

Żaden sos albo zupa. Jedynie słuszna koncepcja – patrz powyżej. Masło, czosnek, sól, pieprz i nic więcej. Takie połączenie wydobywa i podkreśla smak grzybów. W tym roku bezkarnie nazbierałam szmaciaków, które od 9 października 2014 zostały wykreślone z listy gatunków chronionych. Grzyb wielu imion – płaskorz, sorokop, siedzuń, siedź, kozia broda kędzierzawa, kozia broda włoska, szmaciak gałęzisty, siedzuń borowy, strzępiak kęd...

Zobacz także przepisy na:

    Maria Romańska-Berger
    Maria Romańska-Berger Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    figasmakiem.pl
    Grzyby na maśle

    Grzyby na maśle 244

    elik
    elik Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    eli gotowanie
    Grzyby duszone

    Grzyby duszone 2596

    Piłka w kuchni
    Piłka w kuchni Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Piłka w kuchni
    Grzyby leśne w śmietanie

    Grzyby leśne w śmietanie 2204

    sos2
    sos2 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kucharz po godzinach
    Grzyby w śmietanie

    Grzyby w śmietanie 2485

    Maria Romańska-Berger
    Maria Romańska-Berger Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    figasmakiem.pl
    Grzyby na maśle

    Grzyby na maśle 160

    gcichowski
    gcichowski Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Przepisy babci Gosi
    Grzyby

    Grzyby 2468