Jak zrobić idealne makaroniki?

109 kliknięć
10.06.2017
blog: Domowe Wypieki

Przepis: Jak zrobić idealne makaroniki?

    1. Gładką i matową powierzchnią; 2. Aksamitnym i 3. Charakterystyczną stopką;4. Chrupiącą skórką i.     Cukier puder – powinien być sypki i najlepiej przesiany przez sito. Białka powinny być oddzielone od żółtek co najmniej 2-3 dni przed przygotowaniem makaroników i przechowywane przykryte w lodówce. 24 h przed przygotowaniem makaroników wyjmij białka z lodówki i pozostaw w temperaturze pokojowej. Mąka migdałowa to nic inn...

DODANO DO 4 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    Praline
    Praline Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Lendryggen
    Nieidealne. Makaroniki.

    Nieidealne. Makaroniki. 107

    Usia
    Usia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smaki w kuchni
    Makaroniki - Macarons

    Makaroniki - Macarons 341

    Słodko mi
    Słodko mi Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Słodko mi
    MAKARONIKI

    MAKARONIKI 735

    OstraNaSłodko
    OstraNaSłodko Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Ostra Na Słodko
    MAKARONIKI IDEALNE!

    MAKARONIKI IDEALNE! 240

    Kucharząca Magda
    Kucharząca Magda Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Magda Kucharzy
    Makaroniki-brzydalki

    Makaroniki-brzydalki 66