Jak zrobić lekki krem kokosowy do tortów

512 kliknięć
14.04.2017
blog: AniaGotuje

Przepis: Jak zrobić lekki krem kokosowy do tortów

Uniwersalny krem kokosowy o bardzo subtelnym smaku. I tylko trzy składniki! Polecam do: - deserów pucharkowych - deserów z galaretką i owocami - tortów jako masa do przełożenia - do naleśników i placków Czas przygotowywania: do 30 minut Ilość kremu: około 350 gramów (do małych tortów 18-20 cm średnicy) Składniki: • 200 g śmietanki 30-42 %* • 4 łyżki drobnego cukru • 4 pełne łyżki mleka kokosowego z puszki** • opcjonalnie: łyżk...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    gaita
    gaita Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Katalog smaków
    Tort kokosowy z kremem truskawkowym

    Tort kokosowy z kremem truskawkowym 749

    megii013
    megii013 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Przepisy Magdy
    Tort makowy z kremem kokosowym

    Tort makowy z kremem kokosowym 1508