Jarmuż z pomidorkami

615 kliknięć
24.09.2013
blog: królestwo garów

Przepis: Jarmuż z pomidorkami

100 g bekonu w plastrach, 300 g jarmużu, 400 g pomidorków koktajlowych, 1,5 cebuli, 3 ząbki czosnku, sól, cukier, gałka muszkatołowa, 2-3 gałązki tymianku, kilka listków bazylii, pieprz młotkowany z kolendrą Kamis, ostra mieszanka przypraw Kamis, oliwa, Jarmuż umyć, wyciąć z liści nerwy, sparzyć w osolonej i ocukrzonej wodzie. Bekon pokroić w poprzek, w paski o szerokości 0,5 cm. Cebulę pokroić w półplasterki. Na rozgrzaną pat...

Zobacz także przepisy na:

    Made in Kitchen
    Made in Kitchen Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Made in Kitchen
    Jarmuż

    Jarmuż 5689

    jadwigakozela
    jadwigakozela Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotujemy z pomyslem
    Jarmuż

    Jarmuż 15294

    Made in Kitchen
    Made in Kitchen Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Made in Kitchen
    Jarmuż

    Jarmuż 6109

    Made in Kitchen
    Made in Kitchen Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Made in Kitchen
    Jarmuż

    Jarmuż 2052

    asiapolak
    asiapolak Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smakowity blog
    Jarmuż

    Jarmuż 13363

    Joaska
    Joaska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    królestwo garów
    Jarmuż z pomidorkami

    Jarmuż z pomidorkami 615