Jeon z polskim kimchi

141 kliknięć
25.07.2016
blog: Kuchniokracja

Przepis: Jeon z polskim kimchi

Jeon to rodzaj koreańskich nelśniko-placków z różnymi dodatkami. Danie świetnie sprawdza się jako przekąska do tradycyjnych alkoholi z Kraju Porannej Ciszy. W wersji z kimchi to idealne śniadanie po imprezowym weekendzie. Tym razem przygotowałam wersję fusion z najlepszym polskim kimchi – od Aleksandra Barona z Solec 44. – przepis: Do miski wysypujemy mąki, sól i dodajemy wodę. Dokładnie mieszamy, dodajemy jajko i ponownie mie...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    Beata
    Beata Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Magazyn Kuchenny
    Kimchi jeon

    Kimchi jeon 225

    Adrian1165
    Adrian1165 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    XtraVirgin
    Koreańska zupa kimchi

    Koreańska zupa kimchi 345

    nales
    nales Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Qlinarny Freestyle
    KIMCHI - przygotowanie

    KIMCHI - przygotowanie 219

    nattiem
    nattiem Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Superfoods in Warsaw
    Zupa kimchi

    Zupa kimchi 562

    m.tomaszewska
    m.tomaszewska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchniokracja
    Jeon z polskim kimchi

    Jeon z polskim kimchi 141