Jesienne ragout z dynii, podgrzybków i żurawiny

400 kliknięć
03.10.2017
blog: Gotuj zdrowo!Guten Appetit!

Przepis: Jesienne ragout z dynii, podgrzybków i żurawiny

Królowa jesiennych warzyw - dynia wkracza do akcji. Połączona aromatycznym sosem z podgrzybkami i żurawiną może stanowić samodziele danie lub być pysznym dodatkiem do każdego mięsnego lub rybnego posiłku. Jeszcze jeden smaczny przepis na wykorzystanie grzybów. Wspaniałe aromatyczne podgrzybki, delikatna, słodkawa dynia i kwaskowate, czerwone kulki żurawiny - tak smakuje jesień! Polecam wypróbowanie przepisu! Składniki: 250-300...

DODANO DO 19 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    CooLinarNy
    CooLinarNy Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    CooLinarNy
    Żurawina

    Żurawina 6562

    Serving Dumplings
    Serving Dumplings Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Studio Kuchnia
    Wołowe ragout

    Wołowe ragout 503

    Atria
    Atria Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Ziołowy Zakątek
    Owoce jesieni! Jesienny cykl:)

    Owoce jesieni! Jesienny cykl:) 2860

    Pani A
    Pani A Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Taka Karma!
    Żurawina

    Żurawina 7563

    ruda w kuchni
    ruda w kuchni Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    redhead in the kitchen
    Podgrzybki marynowane

    Podgrzybki marynowane 3365