Kandyzowany imbir w syropie

857 kliknięć
21.10.2014
blog: le-parle.blogspot.com

Przepis: Kandyzowany imbir w syropie

Witajcie! Dziś prezentuję Wam imbir kandyzowany, bez którego ja od 3 lat nie wyobrażam sobie sezonu jesienno-zimowego. Można wykorzystać go do piwa, grzanego wina, ciast, do deserów, herbaty, kawy lub jako najzwyklejsza słodko-ostra przekąska. Jest to świetny pomysł na prezent handmade, ale trzeba też uważać, bo nie każdemu odpowiada smak imbiru. Na przykład moja Mama nie może się do niego przekonać...na początku to się dziwił...

Zobacz także przepisy na:

    agat88
    agat88 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Słońce, kredki i muffiny
    Kandyzowany imbir

    Kandyzowany imbir 941

    alezakwas
    alezakwas Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Ale zakwas!
    Imbir kandyzowany syropem buraczanym

    Imbir kandyzowany syropem buraczanym 144

    cris04
    cris04 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Zakamarki mojej kuchni
    Kandyzowany imbir

    Kandyzowany imbir 1334

    konkolpolny
    konkolpolny Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    konkolpolny.pl
    Kandyzowany imbir w syropie

    Kandyzowany imbir w syropie 9

    CakeCaprice
    CakeCaprice Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Cake Caprice
    Kandyzowany imbir

    Kandyzowany imbir 823