Karp w migdałach z puree z fasoli

101 kliknięć
24.06.2014
blog: Smakowity blog kulinarny

Przepis: Karp w migdałach z puree z fasoli

Składniki: 800 g karpia 70 g migdałów w płatkach 1 jajko sól pieprz biały mielony odrobina mąki 50 ml oleju do smażenia Puree z fasoli: 250 g fasoli białej gałązka tymianku 2 ząbki czosnku sól, pieprz oliwa Przygotowanie: Karp: Bierzemy 2 płaty karpia, wycinamy ości z części brzusznej, odcinamy płetwy i część ogonową. Filety kroimy na mniejsze kawałka- każdy na 4. Resztki ryby możemy wykorzystać do przygotowania bulionu rybneg...

Zobacz także przepisy na:

    laura
    laura Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Cafe Babilon
    PUREE Z KALAFIORA Z ROQUEFORTA

    PUREE Z KALAFIORA Z ROQUEFORTA 821

    AbcMojejKuchni
    AbcMojejKuchni Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Abc Mojej Kuchni
    Grillowany karp

    Grillowany karp 4930

    Joaska
    Joaska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    królestwo garów
    spis rzeczy

    spis rzeczy 2915

    Aleksandra
    Aleksandra Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Przepisy Aleksandry
    KARP ŚWIĄTECZNY

    KARP ŚWIĄTECZNY 5745

    @Piniata
    @Piniata Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kulinarna Piniata
    Karp w migdałach

    Karp w migdałach 1417