Kaszotto z indykiem, marchewką i groszkiem

13 kliknięć
09.04.2016
blog: Kullinarne smakołyki

Przepis: Kaszotto z indykiem, marchewką i groszkiem

Na dużej patelni na oliwie i maśle podsmażyć pokrojone w kostkę mięso z indyka. Przykryć i dusić ok. 30 minut do miękkości. Dodać pokrojonego w plasterki pora. Doprawić tymiankiem. Smażyć co chwilę mieszając przez ok. 5 minut. Dodać surową kaszę i co chwilę mieszając smażyć przez ok. 3 minuty. Dodać zamrożoną marchewkę z groszkiem, wymieszać i smażyć przez 2 minuty. Następnie wlać gorący bulion, wymieszać, przykryć i gotować n...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    Agiatis
    Agiatis Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Moja kulinarna przygoda
    Golonko z indyka

    Golonko z indyka 17507