Kieszonki z udek kurczaka faszerowane wątróbką, jabłkiem i rozmarynem

721 kliknięć
06.10.2010
blog: Kulinarne misz masz

Przepis: Kieszonki z udek kurczaka faszerowane wątróbką, jabłkiem i rozmarynem

Od jakiegoś czasu zbieram się w sobie do wyluzowania kurczaka i wypełnienia go czymś przepysznym. Gra wydaję mi się warta świeczki ale najpierw chciałam nabyć trochę wprawy więc zaczęłam od udek- jedna kostka zamiast całego stadka i ewentualne straty mniejsze. Uzbrojona w nóż i deskę, obejrzawszy kilka fotek instruktarzowych przystąpiłam do dzieła... i powiem tak: udało się! Nie były to co prawda 3 minuty a jakieś 30 ale i tak...

Zobacz także przepisy na:

    piegusek
    piegusek Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pieguskowa kuchnia
    PIECZONE KACZE UDKA

    PIECZONE KACZE UDKA 252

    piegusek
    piegusek Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pieguskowa kuchnia
    FASZEROWANE UDKA KURCZAKA

    FASZEROWANE UDKA KURCZAKA 229

    piegusek
    piegusek Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pieguskowa kuchnia
    Jabłka na zimę

    Jabłka na zimę 416

    pielas1986
    pielas1986 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Paka Smaku
    Świąteczne udka faszerowane!

    Świąteczne udka faszerowane! 954

    Dorota Smakuje
    Dorota Smakuje Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Dorota Smakuje
    Mięso na święta - przepisy

    Mięso na święta - przepisy 3197

    luna19
    luna19 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie jest łatwe
    Alfabetyczny spis treści

    Alfabetyczny spis treści 1659

    katie's wonders
    katie's wonders Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    katie's wonders
    Apple sauce

    Apple sauce 117

    piegusek
    piegusek Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pieguskowa kuchnia
    Włoska zupa z ciecierzycy

    Włoska zupa z ciecierzycy 51