Kimchi – koreańska kapusta kiszona

308 kliknięć
23.11.2015
blog: Smakalajzyt

Przepis: Kimchi – koreańska kapusta kiszona

Kimchi czyli pikantna, kiszona kapusta pekińska, przepis na koreańskie Smakujemy nie tylko jedzenia! Nawigacja główna Kimchi – koreańska kapusta kiszona 23-11-2015 Drukuj przepis Czas przygotowania: Czas gotowania: Łączny czas: Kuchnia: Ilość porcji: Stopień trudności: Kimchi – koreańska kapusta kiszona Kimchi to pikantna, aromatyczna i lekko kiszona pekińska kapusta. To koreańskie danie doskonale nadaje się na dodatek to azja...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    Jola M
    Jola M Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    jola'scooking
    Kimchi - koreańska kapusta kiszona

    Kimchi - koreańska kapusta kiszona 475