Kiszone grzyby

1528 kliknięć
11.09.2014
blog: Ale zakwas!

Przepis: Kiszone grzyby

Co tu dużo pisać. Jeżeli nie dajecie rady w inny sposób przerobić nadmiaru znalezionych grzybków, polecam kiszenie jako alternatywę dla octu. Grzyby mogą tak przetrwać przez kilka zimowych miesięcy. Są dobrym dodatkiem do sałatek, kanapek i do tego, co tylko nam podpowie kulinarna wyobraźnia. A przede wszystkim, są pyszne i lżej strawne, dzięki kiszeniu. Posiadają także wszystkie zalety innych kiszonek. Poprawiają funkcjonowan...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    Gośka
    Gośka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Łyżka i motyka
    Kapusta kiszona zasmażana

    Kapusta kiszona zasmażana 12771

    Krokodyl
    Krokodyl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pomarańcza
    Kiszone rydze

    Kiszone rydze 9267

    Ruda Kasia
    Ruda Kasia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pysznie u Kasi
    Kiszona kapusta z grzybami

    Kiszona kapusta z grzybami 105

    alezakwas
    alezakwas Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Ale zakwas!
    Kiszone grzyby

    Kiszone grzyby 1528