Kiszone rzodkiewki – genialny domowy probiotyk

17 kliknięć
13.06.2019
blog: FACET I KUCHNIA

Przepis: Kiszone rzodkiewki – genialny domowy probiotyk

Kiszone rzodkiewki. Rzodkiewki lubi każdy. No dobra, prawie. Najczęściej jedzone są na surowo, jako składnik sałatek, kanapek, omletów czy wrzutka do twarogu (czystego lub ze szczypiorkiem, śmietaną, jogurtem). Rok w rok niesłabnącym hitem są również rewelacyjne rzodkiewki pieczone (przepis), które niezależnie od nowych trendów nie opuszczają TOP 10 warzywnej listy przebojów. A co z kiszonymi? Kiszone rzodkiewki dziarsko depcz...

Zobacz także przepisy na:

    Tomek Lach
    Tomek Lach Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Zajadam.pl
    Kiszone warzywa

    Kiszone warzywa 23

    grazyna0071
    grazyna0071 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Grażyna gotuje
    Kiszone rzodkiewki

    Kiszone rzodkiewki 185

    Kukułeczki
    Kukułeczki Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuking
    OGÓRKI KISZONE

    OGÓRKI KISZONE 1200

    sek
    sek Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Dieta warzywno-owocowa
    Kiszone rzodkiewki

    Kiszone rzodkiewki 1201

    Hajduczek
    Hajduczek Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Hajduczek naturalnie
    Kiszone rzodkiewki

    Kiszone rzodkiewki 22