Kolorowe gnocchi z pesto na bazie orzechów włoskich i natki pietruszki

7 kliknięć
21.10.2018
blog: SmaczneBoDomowe

Przepis: Kolorowe gnocchi z pesto na bazie orzechów włoskich i natki pietruszki

Większość z nas kojarzy kuchnię włoską z pizzą i spaghetti. Typową i tradycyjną potrawą włoską są także gnocchi, które przypominają nasze polskie kopytka. Te delikatne kluseczki doskonale komponują się z pesto z orzechów włoskich, które wykonamy samodzielnie w domu. Czas przygotowania: 90 minut Porcja na: 3-4 osoby Składniki: Gnocchi: Pesto: Wykonanie: Gnocchi: Pesto: Smacznego! #Mąż

Zobacz także przepisy na:

    Akte
    Akte Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kulinarna Mapa
    Kuchnia włoska cz.1

    Kuchnia włoska cz.1 159

    Kameleon Kulinarny
    Kameleon Kulinarny Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    KAMELEON KULINARNY
    PESTO Z RUKOLI

    PESTO Z RUKOLI 4

    Nashelly
    Nashelly Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Ginger Breath
    Najsłynniejsze włoskie pasty

    Najsłynniejsze włoskie pasty 391

    rzelkazag
    rzelkazag Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia w czekoladzie
    Pesto pietruszkowe

    Pesto pietruszkowe 53