Koper włoski (fenkuł) + dukkah

1132 kliknięcia
04.04.2016
blog: Nóż i Widelec

Przepis: Koper włoski (fenkuł) + dukkah

Ach piękny był ten weekend. Już czuć wiosnę. Był długi spacer w świetle słońca, dobre jedzenie i kino. Gotowania za wiele nie było. Ale smakowania – owszem. Po raz pierwszy wzięłam udział w festiwalu Restaurant Week. Wybrałyśmy restaurację indyjsko-nepalską Mandala (tą w centrum). Były warzywne samosy,  kurczak w pikantnym sosie pomidorowym oraz soczewica w aromatycznym sosie, a także deser – słodki mały pączek w kardamonowym ...

Zobacz także przepisy na:

    AnkaGotuje
    AnkaGotuje Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    AnkaGotuje.pl
    Fenkuł (koper włoski)

    Fenkuł (koper włoski) 949

    Kluczyk
    Kluczyk Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotuję i zjadam
    Duszony fenkuł (koper włoski)

    Duszony fenkuł (koper włoski) 9959