Koper włoski smażony z papryką

2109 kliknięć
04.10.2013
blog: Podróże kulinarne

Przepis: Koper włoski smażony z papryką

Nie każdy przepada za anyżkowym posmakiem kopru włoskiego, który ja wolę nazywać fenkułem, ale pod wpływem smażenia traci on na swoim charakterystycznym aromacie i świetnie komponuje się z papryką. Moje dziecko po prostu zakochało się w tym daniu. Kiedy robiłam je po raz pierwszy, następnego dnia poprosiło o porcję tego, co pozostało z dnia poprzedniego a podczas wizyty znajomych wegetarian żywiło się jedynie tym daniem, choci...

DODANO DO 2 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    codojedzenia
    codojedzenia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    www.codojedzenia.pl
    Letnia sałatka z fenkułu

    Letnia sałatka z fenkułu 2644

    Baika w kuchni
    Baika w kuchni Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    BAiKA w Kuchni
    Smażony koper włoski

    Smażony koper włoski 345

    Aganiok
    Aganiok Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    W kuchni Aganiok
    Fenkuł na ciepło z oliwkami

    Fenkuł na ciepło z oliwkami 647

    Aganiok
    Aganiok Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    W kuchni Aganiok
    Fenkuł z papryką

    Fenkuł z papryką 2101

    Gary Barbary
    Gary Barbary Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    gary barbary
    fenkuł ! sałatka na ciepło

    fenkuł ! sałatka na ciepło 3465

    veggie
    veggie Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    veggieola
    Smażona papryka – włoskie klimaty

    Smażona papryka – włoskie klimaty 1022

    Marek&Beata
    Marek&Beata Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Z niejednego garnka
    Kotlety z brokułów

    Kotlety z brokułów 5536