Krem z zielonego groszku z miętą i twarogiem

50 kliknięć
11.04.2017
blog: Dobra zagrycha u Krychy i Zdzicha

Przepis: Krem z zielonego groszku z miętą i twarogiem

Składniki: Sposób przygotowania: W garnku rozgrzewamy odrobinę oliwy, podsmażamy pokrojony drobno czosnek, pociętego w plastry pora i ziemniaki w cząstkach. Zalewamy  1,2 l wody, doprawiamy miętą i solą i gotujemy około 20 minut. Dosypujemy groszek i gotujemy kolejne  15 minut. Dodajemy śmietanę i miksujemy całość blenderem. Przed podaniem posypujemy pokruszonym twarogiem i pieprzem ziołowym. Kategoria: żarło powszednie Tagged...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    wegefaza
    wegefaza Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    wegefaza
    Pasta z zielonego groszku z miętą

    Pasta z zielonego groszku z miętą 110