Królik duszony w białym winie z jabłkami

443 kliknięcia
05.04.2014
blog: www.wysmienity.blogspot.com

Przepis: Królik duszony w białym winie z jabłkami

Mięso z królika jest zaliczane do mięsa białego, lekkostrawnego o małej zawartości tłuszczu i niskiej zawartości cholesterolu. Dodatkowo zawiera wysoki odsetek kwasu linolenowego, który zmniejsza ryzyko wystąpienia chorób sercowo – naczyniowych i zmniejszenie tworzenia skrzepów krwi. Mięso z królika jest w 90% przyswajalne przez organizm ludzki, zawiera dużo minerałów i witamin z grupy B. Składniki: Sposób przygotowania: Króli...

Zobacz także przepisy na:

    sniezka
    sniezka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Śnieżka gotuje
    Królik w białym winie

    Królik w białym winie 1463

    mariwanna
    mariwanna Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Obiad gotowy!
    Królik duszony z kurkami

    Królik duszony z kurkami 1382

    Antenka
    Antenka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    smaczny kąsek
    Królik w białym winie

    Królik w białym winie 1766

    Szczypta.com
    Szczypta.com Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    SzczyptaCom
    Królik duszony w białym winie

    Królik duszony w białym winie 557

    Dorota Smakuje
    Dorota Smakuje Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Dorota Smakuje
    Królik duszony w winie

    Królik duszony w winie 1791