Królik duszony w białym winie z jarzynami

396 kliknięć
13.05.2014
blog: Kuchnia w wersji light

Przepis: Królik duszony w białym winie z jarzynami

Królik duszony w białym winie z jarzynami - danie idealna na wiosnę! Lekkie, delikatne i aromatyczne. Mięso królicze jest lekkostrawne o niskiej zawartości cholesterolu, niskokaloryczne i zawierające wszystkie niezbędne aminokwasy. Królika klasyfikuje się do mięs białych o niskiej zawartości tłuszczu. Jest bogate w witaminy z grupy B i niektóre składniki mineralne jak wapń, żelazo, magnez, potas, fosfor, selen. Białko mięsa kr...

Zobacz także przepisy na:

    sniezka
    sniezka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Śnieżka gotuje
    Królik w białym winie

    Królik w białym winie 1456

    Antenka
    Antenka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    smaczny kąsek
    Królik w białym winie

    Królik w białym winie 1765

    Szczypta.com
    Szczypta.com Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    SzczyptaCom
    Królik duszony w białym winie

    Królik duszony w białym winie 557

    Dorota Smakuje
    Dorota Smakuje Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Dorota Smakuje
    Królik duszony w winie

    Królik duszony w winie 1790

    UleUli
    UleUli Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Ule Uli
    królik duszony w winie

    królik duszony w winie 520