Królik duszony w czerwonym winie z polentą

721 kliknięć
01.10.2013
blog: Pomidor i bazylia

Przepis: Królik duszony w czerwonym winie z polentą

Dzisiaj obiecany przepis na królika duszonego w czerwonym winie. Potrawa rodem z Włoch z dodatkiem polenty oraz grillowanej cukinii. Mięso jest niezwykle aromatyczne, delikatne z obłędnym sosem. Rewelacyjnie współgra z polentą. Danie czasochłonne, ale uwierzcie – naprawdę warto! SKŁADNIKI: 1 tusza królicza ok. 1 kg włoszczyzna 200 g marchwi 100 g selera naciowego 100 g cebuli 500 ml czerwonego, wytrawnego wina 2 liście laurowe...

Zobacz także przepisy na:

    IrenaB
    IrenaB Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Przepisy od serca
    Królik w czerwonym winie

    Królik w czerwonym winie 5839

    Joaska
    Joaska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    królestwo garów
    Królik w czerwonym winie

    Królik w czerwonym winie 1415

    Grace
    Grace Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Grace w kuchni
    Comber z królika w czerwonym winie

    Comber z królika w czerwonym winie 1650

    Dorota Smakuje
    Dorota Smakuje Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Dorota Smakuje
    Królik duszony w winie

    Królik duszony w winie 1790

    Kasieńka
    Kasieńka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Plate of Joy
    Duszony jeleń w czerwonym winie

    Duszony jeleń w czerwonym winie 2299