Królik w bardzo wiosennym wydaniu

173 kliknięcia
06.05.2011
blog: belgia od kuchni

Przepis: Królik w bardzo wiosennym wydaniu

Na moim ryneczku włoscy sprzedawcy mają już młody bób, więc nie mogłam się powstrzymać. Takie małe, soczyście zielone i chrupiące ziarenka smakują nam najbardziej. Może to właśnie bób jest moją ulubioną nowalijką...? Królik w bardzo wiosennym wydaniu po jednym ładniejszym kawałku królika na osobę pół kilograma ziarenek bobu (bób może być mrożony)4 cebulki szalotkiporządny bukiecik tymiankutrochę masła i oleju40 cl wywaru mięsn...

Zobacz także przepisy na:

    Kasieńka
    Kasieńka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Plate of Joy
    Schabowy w wiosennym wydaniu

    Schabowy w wiosennym wydaniu 72

    KUKBUK
    KUKBUK Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    KUKBUK
    Gala Gault&Millau i premiera Żółtego Przewodnika na 2018 rok  – nagrodzeni szefowie i szefowe kuchni!

    Gala Gault&Millau i premiera Żółtego... 18

    cucinissima
    cucinissima Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Cucinissima
    Gnocchi – wydanie wiosenne

    Gnocchi – wydanie wiosenne 57

    Antenka
    Antenka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    smaczny kąsek
    Królik w białym winie

    Królik w białym winie 1761