Kulinarne Zjednoczenie Polski – Cannelloni marcepanowe z kremem z trawy żubrowej

18 kliknięć
09.11.2018
blog: Kuchniokracja

Przepis: Kulinarne Zjednoczenie Polski – Cannelloni marcepanowe z kremem z trawy żubrowej

Do 11 listopada 2018 roku trwa akcja Tydzień Kuchni Polskiej organizowana przez sieć hurtowni MAKRO Polska. Lista restauracji serwujących niezwykłe menu pełne dawnych smaków dostępna jest na stronie www.polskie-skarby-kulinarne.pl. A ja wybrałam kolejny przepis z książki Sto receptur na sto lat niepodległości (MAKRO), tym razem na coś na słodko. – przepis: Cannelloni: Krem żubrowy: Lukier żurawinowy: Cannelloni: migdały zaparz...

Zobacz także przepisy na:

    Joaska
    Joaska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    królestwo garów
    Rostbef z trawą żubrową

    Rostbef z trawą żubrową 296